NGAF on aCloud won't start

IgorB Lv1Posted 02 Oct 2019 22:01

Hi, I can't power on a NGAF on aCloud cluster with 2 nodes.
I get this error:

"Operation (power on virtual network device) failed. Error: no node supports powering on the virtual device. Possible causes: 1. nodes are offline. 2 host memory or CPU is insufficient. 3. The storage is offline. 4. no appropriate node can be found due to the restrictions of scheduling policy."

2 nodes are both up, RAM is half used (64 Gigs total, 4 GB used by NGAF), virtualdatastore1 virtual storage is up...don't understand what's wrong...thanks for help!

By solving this question, you may help 170 user(s).

Posting a reply earns you 2 coins. An accepted reply earns you 20 coins and another 10 coins for replying within 10 minutes. (Expired) What is Coin?

Enter your mobile phone number and company name for better service. Go

Dio Lv2Posted 03 Oct 2019 09:59
  
Regarding this issue, can you kindly drop an email to tech.support@sangfor.com with the problem description, device details such as product, version, serial number and key ID for our engineer to investigate?
Apriyanto Lv4Posted 08 Oct 2019 18:49
  
match the firmware of each node

download and install NGAF virtual on aCloud

Config NGAF on network and save config, than NGAF is on
ITD_Mitch Lv2Posted 09 Oct 2019 14:18
  
How about the CPU usage? did you calculate the usage of hypervisor and other VM's? if you did all that, just try to delete the vAF template and upload it again.

I Can Help:

Change

Moderator on This Board

0
37
0

Started Topics

Followers

Follow

Board Leaders